Ingrediente: suc de caise 67%, zahăr 33%.
Conținut total zaharuri: maxim 60%.
Produs de casă, fiert, sterilizat în baie de apă. A se păstra în locuri uscate și răcoroase, ferite de razele soarelui. A se agita înainte de folosire. A se refrigera după deschidere și a se consuma în 30 de zile. Diluție recomandată 1:5.
Valori nutriționale (pentru 100 g): valoare nutritivă 167 kcal, proteine 0,93 g, lipide 0,2 g, glucide 40 g, fibre alimentare 1 g.
Beneficiile caiselor asupra stării de sănatate sunt multiple, dar subliniem îmbunătățirea vederii și reducerea colesterolului rău (LDL). Caisele reprezintă o sursă naturală de antioxidanți ce reduc ritmul de îmbătrânire a pielii, întăresc sistemul osos, datorită concentrației de calciu, și ajută la pierderea în greutate datorită fibrelor ce îmbunătățesc funcționarea sistemului digestiv.