Ingrediente: cătină din flora spontană 67%, zahăr 33%.
Conținut total zaharuri: maxim 60%.
Produs de casă, fiert, sterilizat în baie de apă. A se păstra în locuri uscate și răcoroase, ferite de razele soarelui. A se refrigera după deschidere și a se consuma în 30 de zile. A se agita înainte de folosire. Diluție recomandată 1:5.
Valori nutriționale (pentru 100 ml): valoare nutritivă 168 kcal, proteine 0,8 g, lipide 0,47 g, glucide 45 g, fibre alimentare 4 g.
Cu fructe în formă de bobițe aurii, cătina este un antioxidant de excepție, un puternic vitaminizant și o neîntrecută stimulatoare a sistemului imunitar. Nicăieri în lume cătina nu conține atât de multe principii active, vitamine, minerale, flavonoizi și aminoacizi ca și cea care crește aici, în România.
Cu proprietăți revigorante și energizante, siropul de cătină oferă un plus de vitamine A, E și C și complexul vitaminelor B. Ajută în prevenirea și tratarea multor afecțiuni, fiind considerat de către cercetători un adevărat miracol al naturii.