Bunătăți tradiționale, făcute cu pasiune, din fructe și plante din Munții Apuseni.

Sirop de coacăze roșii 300 ml

Aceste bobite delicioase sunt fructele unui arbust cunoscut sub denumirea stiintifica Ribes rubrum. Atunci cand se coc, fructele rosii capata o culoare rosiatica si sunt zemoase. Gustul lor acrisor le face sa fie apreciate atunci cand sunt folosite in cadrul unor retete culinare. 

Coacazele rosii reprezinta, insa si un remediu natural. Ele contin, pe langa faimoasa vitamina C, potasiu si magneziu. Aceste substante contribuie la cresterea imunitatii, la buna functionare a sistemului nervos si a celui cardiovascular, dar si la tratarea starilor de convalescenta si a anorexiei nervoase. In plus, trebuie sa stii ca aceste fructe elimina acidul uric din organism, contribuind la prevenirea litiazei renale si a gutei.

Coacazele rosii sunt prietenele tale si atunci cand vine vorba despre diete. Continutul ridicat de fibre contribuie la reglarea tranzitului intestinal, la combatarea hipercolesterolemiei si la reglarea apetitului.

Nu in ultimul rand, afectiunile hepatice insotite de simptome precum icterul pot fi ameliorate prin consumul zilnic de coacaze rosii. 

Asadar, aceste fructe reprezinta niste adevarate minuni ale naturii, care te pot scapa de o multime de afectiuni.

 

Telefon: 0728-115578

Program: luni-vineri, 9:00 - 17:00

Produs disponibil

15,00 lei
Cantitatea:
Adauga la wishist-->
Alerta pret