Bunătăți tradiționale, făcute cu pasiune, din fructe și plante din Munții Apuseni.

Sirop de caise cu levănțică 300 ml

Caisele reprezintă o sursă importantă de vitamine și minerale, având numeroase substanțe nutritive benefice organismului precum: fosfor, potasiu, calciu, fier, vitamina A, magneziu, zinc, vitamina C, vitamina B6, betacaroten.

Datorită nivelului ridicat de fier, caisele sunt recomandate persoanelor cu forme severe de anemie, totodată aceste fructe au un conținut crescut de fibre alimentare și o concentrație scăzută de grasimi saturate și colesterol.

Componentele antioxidante ale lavandei pot influența sistemul endocrin al organismului pentru a reduce nivelurile de hormoni de stres din organism. Aroma pătrunzătoare ale lavandei ajuta la calmarea întregului organism iatunci când zdrobim câteva flori sau frunze din această plantă cu multiple proprietăți cunoscute încă din vechime. Calitățile relaxante ale plantei, care provin din efectele pe care le au compușiim organici si antioxidanți, ajută inima, reducând tensiunea arterială și reglând tensiunea din vasele de sânge.

Dulceață de caise cu levănțică, prin gustul ei unic și aromat ne dau o stare de energie cât și liniște si relaxare. Este o dulceață aromată numai bună de savurat în orice sezon alături de persoanele dragi.

Telefon: 0728-115578

Program: luni-vineri, 9:00 - 17:00

Produs disponibil din iulie

15,00 lei
Cantitatea:
Id; ?>Adauga la wishist-->
Alerta pret